Absoc | Versterk ons team

Versterk ons team

Om de continuïteit van Absoc VZW te garanderen zijn we elk jaar opzoek naar gemotiveerde studenten die ons team willen versterken. Wil je graag je schouders zetten onder het organiseren van ontspannende activiteiten bij Comité Feest, wil je je medestudenten helpen met het vinden van het juiste studiemateriaal en de onderwijsgerelateerde organen van de KU Leuven leren kennen bij Comité Education of wil je liever onze veld- en zaalvoetbalteams versterken? Ontdek het hier!

Comitéleden Feest

Zin om mee de beste feestjes van Antwerpen te organiseren?

Als comitélid feest ben je bezig met het organiseren en het helpen op onze TD’s in den echo (ons stamcafé). Je krijgt de kans om samen met het Feest-team te brainstormen over nieuwe ideeën voor evenementen of thema’s voor feestjes. Tenslotte wordt er van je verwacht dat je 1 of 2 keer per semester buiten staat op onze TD’s, maar geen zorgen hiervoor wordt je rijkelijk beloond met drankbonnetjes.  Dus heb jij zin om ons Feest-team te versterken? Meld je dan nu aan als comitélid feest!

Interesse?

axel.marinus@absoc.be

vincent.balrak@absoc.be

info@absoc.be

Comitéleden Education

Ieder jaar zoekt Absoc-Education toffe, gemotiveerde comitéleden om het team te versterken. Begin oktober worden zij gerekruteerd om Absoc te ondersteunen bij haar verschillende activiteiten.

Als comitélid in Education zal je te vinden zijn in de cursusdienst. Je helpt deze op een vlotte en toegankelijke manier draaiende te houden met als uiteindelijk doel om je medestudenten te voorzien van het juiste studmateriaal. Er wordt verwacht dat je één tot twee maal per week een uurtje mee komt helpen in de Cursusdienst. Wat wil dit concreet zeggen? Je helpt met het klaarleggen van bestellingen en zal ook zelf studenten moeten helpen door het verkopen van het gewenste cursusmateriaal.

Je leert als comitélid werken in teamverband en omgaan met stressvolle situaties. Verder kom je in contact met studenten in verschillende fases van de opleiding Handelswetenschappen, die bij bepaalde vragen of problemen altijd paraat staan om je te helpen.

Zin in een leuke uitdaging en zin om je handen uit de mouwen te steken? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie.

Interesse?

charlotte.willekens@absoc.be

davina.simons@absoc.be

info@absoc.be

Voetballers

Ben je een goede voetballer of voetbalster en wil je deelnemen aan de zaal- en veldvoetbalcompetities van Antwerpen? Hier kan je je kandidaat stellen om onze Absoc zaal- of veldvoetbalteams te versterken!

Interesse?

vincent.van.kerckhoven@absoc.be

info@absoc.be

Absoc VZW – Contact

Adres: Hendrik Conscienceplein 8

BE-2000 Antwerpen

Email: info@absoc.be

 
 

Volg Absoc

Made with ♥ by Najz
© 2023 Absoc: linking talent with business since 1987 - info@absoc.be - Algemene voorwaarden