Absoc | Sport

Sport

De tak sport werd enkele jaren geleden opgericht. Het doel was om Antwerpse studenten handelswetenschappen naast professionele en feestactiviteiten ook andere ontspanningsactiviteiten aan te bieden.

Om dit te verzekeren doet Absoc elk jaar mee met de ASL voetbalcompetitie. Hier hebben wij onze eer te verdedigen, aangezien we twee jaar geleden deze competitie hebben gewonnen.

We zijn ook elk jaar terug te vinden in de zaalvoetbalcompetitie. Hier doen we vooral mee om ons te amuseren. Voetbaltalent of niet, iedereen is welkom. Afgelopen jaar hebben we voor de eerste keer meegedaan met de vrouwen zaalvoetbalcompetitie. Onze eerste wedstrijd werd met zware cijfers gewonnen. Jammer genoeg konden onze dames hun titelrace niet verderzetten door de uitbraak van Covid-19.

Voor de padel liefhebbers, hebben we sinds vorig jaar ons eigen padeltoernooi. Ook hier staat plezier en genot op de eerste plek.

Een laatste activiteit van de tak sport is de 10-urenloop. Deze hebben we de laatste editie samen gelopen met Omnes. Met de tweede plek mochten we zeker tevreden zijn. Indien er interesse is om aan andere sportcompetities mee te doen, staan we hier zeker voor open.

Heb jij interesse om deel te nemen aan enkele van deze competities en onze ploeg te versterken? Stuur dan zeker een berichtje naar onze Facebookpagina of contacteer onze Sport.

Absoc VZW – Contact

Adres: Hendrik Conscienceplein 8

BE-2000 Antwerpen

Email: info@absoc.be

 
 

Volg Absoc

Made with ♥ by Najz
© 2023 Absoc: linking talent with business since 1987 - info@absoc.be - Algemene voorwaarden