Absoc | Professional

Professional

Absoc Professional staat in voor de professionele ontwikkeling van de studenten Handelswetenschappen.

Zo zal het de studenten een concreet beeld geven over de bedrijfswereld door het organiseren van onder andere bedrijfsbezoeken en de ‘Absoc Annual Conference’. Die laatste is het jaarlijkse evenement waarbij verschillende pitches en presentaties worden gegeven door bekende CEO’s en ander personen uit het bedrijfsleven, om zo de bedrijfsband aan te halen.

Daarnaast kunnen de masterstudenten die intensief op zoek zijn naar een job ook beroep doen op de ‘Absoc Campus Recruitment’. Hier komen verschillende bedrijven zichzelf op de campus voorstellen.

Mogelijks kan je hier zelfs je eerste contract tekenen!

Workshops

Workshops is een tak binnen het professionele luik van Absoc.

Elk jaar opnieuw is er een uitgebreid aanbod aan workshops voor de studenten. Deze workshops worden georganiseerd voor en door studenten, zodat er correct kan ingespeeld worden op wat de studenten interessant vinden en nood aan hebben.

Elke student handelswetenschappen is hierbij welkom. Een persoonlijke aanpak wordt gehanteerd, zodat de workshops een aanvulling zijn op de lessen. Het doel hiervan is om de student soft skills aan te leren of hen te helpen in de zoektocht naar een eerste job.

Ook is het belangrijk dat Absoc door middel van verschillende workshops de kloof tussen studenten en de bedrijfswereld wil dichten.

Zo is er elk jaar de ‘CV screening’. Studenten kunnen hun CV laten controleren door professionals, zodat ze met een goede en kwalitatieve CV kunnen solliciteren.

Andere voorbeelden zijn een sollicitatietraining of een LinkedIn workshop.

absoc-professional
“Linking talent with business, since 1987”.

Absoc VZW – Contact

Adres: Korte Nieuwstraat 33

BE-2000 Antwerpen

Telefoon: 03 201 18 35

Email: info@absoc.be

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag: 10:00 – 16:00

Weekend: Gesloten

Volg Absoc

Made with ♥ by Najz
© 2019 Absoc: linking talent with business since 1987 - info@absoc.be - Algemene voorwaarden