Absoc | Partnerships

Partnerships

Al jaren ondersteunt Absoc Partnerships de studenten aan onze faculteit in het op zoek gaan naar én vinden van zijn of haar droomjob. Bedrijven zijn continu op zoek naar young potentials om hun team mee te versterken. Daarom bouwt Absoc Partnerships de brug tussen economiestudent en bedrijf door verschillende evenementen te organiseren om beide partijen met elkaar in contact te brengen.

Zo organiseert het team Partnerships samen met team Professional de jaarlijkse Campus Recruitment, hét moment om in contact te komen met topbedrijven en je netwerk alvast uit te bouwen. Naast de algemene job fair zullen er ook specifieke workshops plaatsvinden waar de focus ligt op een bepaalde bedrijfstak of de ontwikkeling van een bepaalde skill.

Partnerships tracht voornamelijk de lange termijn bedrijfsrelaties met haar partners te behouden en versterken, maar is ook altijd op zoek naar nieuwe partners, om zo een nog meer uitgebreid aanbod aan de student voor te leggen.

Workshops

Elk jaar opnieuw is er een uitgebreid aanbod aan workshops voor de studenten. Deze workshops worden georganiseerd voor en door studenten, zodat er correct kan ingespeeld worden op wat de studenten interessant vinden en nood aan hebben.

Ook is het belangrijk dat Absoc door middel van verschillende workshops de kloof tussen studenten en de bedrijfswereld wil dichten.

Zo is er elk jaar de ‘CV screening’. Studenten kunnen hun CV laten controleren door professionals, zodat ze met een goede en kwalitatieve CV kunnen solliciteren. Andere voorbeelden zijn een sollicitatietraining of een LinkedIn workshop.

charlotte.van.beek@absoc.be

famke.de.laet@absoc.be

willem.huizenga@absoc.be

info@absoc.be

Absoc VZW – Contact

Adres: Hendrik Conscienceplein 8

BE-2000 Antwerpen

Email: info@absoc.be

 
 

Volg Absoc

Made with ♥ by Najz
© 2023 Absoc: linking talent with business since 1987 - info@absoc.be - Algemene voorwaarden