Absoc | Feest

Feest

Naast de link met het bedrijfsleven en de campus wil Absoc ook een link zijn tussen de studenten Handelswetenschappen aan onze campus.

Doorheen het jaar zullen activiteiten worden georganiseerd die iets minder serieus zijn dan de activiteiten die gerelateerd zijn aan de andere deeldomeinen.

Ons Feest-team organiseert feestjes, drinks, en ontspannende activiteiten en sinds 2014 een heus welkomstweekend voor eerstejaarsstudenten.

Vorige jaren stonden activiteiten als Karting, Lasershooting, Quiz, Cantussen, verschillende TD’s, Galabal der Handelswetenschappen en veel meer op het programma. Ook dit jaar zal ons aanbod blijven aangroeien!

Vanaf vorig jaar gaan de Absoc-avonden door in Den Echo, vlakbij gelegen onze campus in de Lange Nieuwstraat 9. Voor sfeer en gezelligheid een dikke tien en aan goed gezelschap geen gebrek!

Zeker één keer per maand zal een Absoc thema-avond plaatsvinden waar heel het praesidium eens lekker los gaat samen met de andere Handelswetenschappers. Kom zeker eens proeven van de lekkere Echococktail of een gewoon pintje en speel gerust een spelletje darts of tafelvoetbal mee.

Comité Feest

Bij het organiseren van hun activiteiten wordt Feest ondersteund door hun comitéleden.

Absoc VZW – Contact

Adres: Korte Nieuwstraat 33

BE-2000 Antwerpen

Telefoon: 03 201 18 35

Email: info@absoc.be

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag: 10:00 – 16:00

Weekend: Gesloten

Volg Absoc

Made with ♥ by Najz
© 2019 Absoc: linking talent with business since 1987 - info@absoc.be - Algemene voorwaarden